تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

مجادله لفظی همتی و مصباحی مقدم| پاسخ تند و تیز وزیر اقتصاد

عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و غلامرضا مصباحی مقدم در همایش امروز بانکداری اسلامی یک بگومگو پشت تریبون داشتند که ریشه آن به چند روز قبل برمی‌گردد.

مجادله لفظی همتی و مصباحی مقدم| پاسخ تند و تیز وزیر اقتصاد

رویداد ۲۴| امروز ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ سی و چهارمین همایش بانکداری اسلامی برگزار شد و عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و حجه الاسلام مصباحی مقدم دو سخنران این همایش بودند که هر دو زمانی که پشت تریبون قرار گرفتند صحبت‌هایی را درباره یکدیگر انجام دادند. ماجرای همتی و مصباحی مقدم چیست؟

گلایه مصباحی مقدم از همتی؛ ببینیم او با تورم چه خواهد کرد

چند روز پیش بود که حجه الاسلام مصباحی مقدم طی مصاحبه‌ای گفت: من موضع آقای همتی را در دوران مرحوم رئیسی موضع خوبی نمی‌دانم. او نباید این طور هر چند روز یکبار توئیت می‌زد و البته معتقدم که بر افکار عمومی اثر منفی گذاشت. آمار‌های اخیر او نیز درست نیست. امیدوارم که گذشته را فراموش کنند و به آینده نگاه کنند. حالا از تجربه‌های خود استفاده کنید و توانایی‌های خود را نشان دهید. شما نشان دهید که تورم را می‌توانید زیر ۳۰ درصد کاهش دهید.

عبدالناصر همتی: تورم جزو وظایف بانک مرکزی است

عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد در مراسم امروز همایش بانکداری اسلامی وقتی پشت تریبون قرار گرفت در بخشی از صحبت‌های خود، مصاحبه اخیر مصباحی مقدم را پیش کشید و گفت: آقای مصباحی مقدم چند روز پیش فرمودند «حالا ببینیم آقای همتی با تورم چه کار می‌کند». بدانید تورم جزو وظایف بانک مرکزی است، ولی من به آن‌ها کمک می‌کنم. باید بپذیریم بانک مرکزی مسئول کنترل تورم است. در قانون جدید بانک مرکزی با قاطعیت تاکید شده است که وظیفه اصلی بانک مرکزی کنترل تورم است.

مصباحی مقدم: هنوز فرهنگ بانکداری اسلامی بر ذهن و فکر مسئولان و وزیر اقتصاد نفوذ نکرده است

مصباحی مقدم هم وقتی در همین همایش پشت تریبون قرار گرفت عبداالناصر همتی را بی نصیب نگذاشت و گفت: استفاده از واژه بهره نشان می‌دهد هنوز فرهنگ بانکداری اسلامی و بدون ربا بر ذهن و فکر مسئولان و وزیر اقتصاد نفوذ نکرده است. نباید در این تریبون‌ها، شاهد استفاده از واژگانی مانند بهره بود. بهره، سود پول است در حالی که سود بانکداری اسلامی، سود پول نیست بلکه سود تولید و تجارت است.

 

منبع: نبض بورس

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
0
2
هر دو ادله غلط است وقتی بگوییم سود بانکداری اسلامی سود تولید و تجارت است یعنی بانک باید بنگاه داری کند که این در تمام جهان منسوخ است و اگر بگوییم بهره باز هم منسوخ است چون منظور از بهره مقدار سودی است که بیش از تورم باشد این حالت در هیچ کجا وجود ندارد درآمد بانکداری از کارمزد است ولاغیر و سود بانکی هم در دراز مدت باید از تورم دراز مدت کمتر باشد وگرنه تولید فلج می شود !!!! هر چه غیر از این باعث ضربه به اقتصاد می شود. ولی بانکهای ما هر سه تا را با هم می خورند و در آخر هم زیان ده می شوند و پول چاپ می کنند و عاقبت همین اقتصاد خراب را ببار می آورند
بیژن
|
Netherlands
|
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
0
5
کلاغ و کبک و راه رفتن حکایت مصباحی مقدمه. میخواست اقتصاد یادبگیره روضه خونی هم یادش رفته.
نظرات شما